В Автомайдані розкрили справжніх організаторів підпалу шин на Банковій

В Автомайдані розкрили справжніх організаторів підпалу шин на Банковій

Фото: ГУ Національної поліції України у місті Києві

В Автомайдані сумніваються в щирості намірів учасників акції

Громадська організація "ВО "Автомайдан" не бере участі в акції, яка проходить під стінами Адміністрації президента. Офіційну заяву оприлюднено на сторінці об'єднання у Facebook.

В Автомайдані наголошують, що хоч і підтримують вимоги учасників акції, втім нікого із учасників об'єднання там немає. При цьому, зазначається, що беруть участь в мітингу псевдомайданівці та ті, котрих виключили із складу Автомайдану.

"Серед протестуючих є, на жаль, сумнівні особи, псевдоавтомайданівці, у щирість намірів яких ми не віримо через їхню участь у замовних акціях у минулому, за що вони в тому числі і були виключені з нашої організації", - йдеться в заяві.

У низці ЗМІ зазначають, що організатором акції є Сергій Коба, якого виключили зі складу Автомайдану восени 2014 року за участь у проплачених акціях. На сторінці Автомайдану також опублікований список тих людей, які не є учасниками об'єднання. Серед них є і Коба.

Попри це, Коба досі представляється, як учасник Автомайдану. На своїй сторінці у Facebook він викладає фото та підписує їх як акцію автомайданівців.

 

УВАГА! Офіційна заява! ГО "ВО "Автомайдан" не бере участі в сьогоднішній акції під Адміністрацією Президента! Вимоги ї...

Опубліковано АвтоМайдан - AutoMaidan 8 квітня 2016 р.

Нагадаємо, сьогодні біля Адміністрації президента відбуваються сутички правоохоронців із  молодиками, які вимагають, аби до них вийшов Петро Порошенко. На вулиці кілька сотень правоохоронців. Активісти запалили шини посеред вулиці - їх намагалися загасити - через це чимало людей і сама вулиця вкрита білим порошком.

Учасники вимагали звільнити із посад тих, хто загрожує національній безпеці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація