В Києві пройде святковий ярмарок "Різдвяний Арсенал" Новини компаній

В Києві пройде святковий ярмарок "Різдвяний Арсенал"

В Києві пройде святковий ярмарок "Різдвяний Арсенал" / Фото: УНІАН

Кияни зможуть придбати подарунки та просто чудово провести час.

З 18 до 29 грудня у Мистецькому Арсеналі за адресою вул. Лаврська,12 пройде святковий ярмарок "Різдвяний Арсенал".

У програмі ярмарку:

- подарунки для дітей і дорослих від 100 кращих хендмейкерів України;

- дитячі книжки та мистецькі видання;

- авторські читання і майстер-класи;

- казкові забави в арсеналі та зимові ігри просто-неба;

- музична сцена та різдвяні солодощі;

- інноваційний освітній проект Арсенал ідей;

- 19 грудня - зустріч зі Святим Миколаєм;

- резиденція Діда Мороза відкрита щодня;

Під старовинними склепіннями вас чекатимуть подарунки для дітей і дорослих від ста найкращих хендмейкерів України. Провідні видавництва представлять найкрасивіші дитячі книжки і мистецькі видання. Відбуватимуться авторські читання від улюблених дитячих письменників, а також численні майстер-класи, на яких дітвора зможе навчитися робити святкові листівки, ялинкові прикраси і подарунки власноруч.

На головній музичній сцені для відвідувачів співатиме Київський дитячий хор "Щедрик" і танцюватиме переможець телевізійного шоу "Танцюють всі" Василь Козар разом зі своїм хореографічним театром. Юних відвідувачів чекатиме інноваційний освітній проект для дітей і підлітків "Арсенал ідей", котрий підготував нові святкові наукові і творчі цікавинки. 

Гості ярмарку також можуть завітати у резиденцію Діда Мороза. У казковій резиденції буде організовано спеціальне місце для написання листів Діду Морозу.  А потім їх буде доставлено прямо Діду Морозу, аби бажання кожного могло здійснитися. Дід Мороз обіцяв щогодини навідуватися у свою центральну резиденцію у Мистецькому Арсеналі, аби прочитати листи від дітей, відповісти на них та разом зі своїми помічниками – казковими гномами – подарувати усім солодкі подарунки!

А 19 грудня на відвідувачів "Різдвяного Арсеналу" чекає незабутня зустріч зі святим Миколаєм.  Також протягом грудня працюватиме Пошта Святого Миколая – спеціальна скринька у Мистецькому Арсеналі, за допомогою яких діти можуть надсилати свої листи Святителю з проханням про найзаповітніші мрії. А 19 грудня Святий Миколай зустрінеться із авторами листів та виконає їхні бажання.

Ярмарок працюватиме 18 грудня – з 15:00 до 20:00, 19-28 грудня – з 11:00 до 20:00, а 29 грудня – з 11:00 до 18:00.

Вартість вхідних квитків для дорослих 50 грн, дітям до 12 років вхід вільний. Сімейний квиток (двоє дорослих, 1-2 дитини) коштуватиме 120 грн.

Наступна публікація