В убитого минулої ночі киянина лишилася вагітна дружина

В убитого минулої ночі киянина лишилася вагітна дружина

В убитого минулої ночі киянина лишилася вагітна дружина

Сусіди кажуть, що "бандюган" їм подобався.

У столиці минулої ночі розстріляли чоловіка. Пораненого 27-річного киянина знайшли сусіди в одному зі спальних районів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Постріли пролунали близько 23:00 на Святошині. Кулі призначалися місцевому жителю Артуру Бірюку. "Ми вийшли, ми йому ще воду давали. Він був живий", - кажуть свідки. Поліція та швидка приїхали лише через 15 хвилин – обурюються сусіди. "Вони приїхали – він уже мертвий був", - кажуть люди.

Правоохоронці разом із криміналістами працювали всю ніч. На місці вбивства знайшли 9 гільз від зброї іноземного походження. Вогнепальних поранень на тілі жертви нарахували 12. Поліція вже знайшла свідків, які бачили поруч з убитим чоловіка міцної статури в темних шортах та футболці.

Вбивство Бірюка слідчі повязують із його кримінальним минулим. Киянин був неодноразово засудженим. А останній строк від квітня відбував під домашнім арештом – як головний підозрюваний у справі вбивства Артема Приходька. Дев'ять місяців тому бійця АТО застрелили, а потім переїхали машиною. Слідчі певні, що це зробили Бірюк та його спільник. Тож основна версія вчорашнього вбивства – помста.

Сусіди кажуть, що про кримінальне минуле та сьогодення Бірюка знали. Але – не засуджували. "У нього жінка вагітна, шість місяців. Він якраз не такий бандюган, а такий, серйозний", - кажуть сусіди. Родичі загиблого спілкування з пресою уникають.

За фактом злочину розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Якщо вбивцю знайдуть, йому загрожує до 15 років за ґратами.

Як повідомлялося, тіло із численними вогнепальними пораненнями виявили біля багатоповерхіки на вулиці Зодчих. Особу вбивці слідчі ще не встановили.

Кореспондент ТСН Іван Воробйов

У столиці вночі розстріляли головного підозрюваного у вбивстві бійця АТО

У столиці вночі розстріляли головного підозрюваного у вбивстві бійця АТО

Повʼязані теми:

Наступна публікація