Вантажівкам закриють в'їзд до Києва через потужний снігопад

Вантажівкам закриють в'їзд до Києва через потужний снігопад

Фото: Reuters

За прогнозами синоптиків, опади триватимуть у суботу вночі та в неділю. 

У неділю та понеділок, 13-14 листопада, у Києві очікується значний снігопад, у зв'язку із цим у КМДА було прийнято рішення обмежити в'їзд вантажівок до міста та посилити контроль за рухом транспорту.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, передає прес-служба.

"У неділю буде закрито в'їзд до столиці великогабаритного транспорту...Очікується, що сніговий покрив досягне 27 см. Тому ми повинні забезпечити оперативне очищенні вулиць. За необхідності буде обмежуватися в'їзд великогабаритного транспорту до міста з 7 ранку до 13.00 у неділю. Тому ми звертаємося до водіїв із проханням врахувати цю інформацію при плануванні маршруті", – повідомляє прес-служба.

У КМДА також просять не користуватися власними автомобілем під час снігопадів, аби уникнути заторів і надати можливість "Київавтодору" оперативно прибрати вулиці.

Окрім цього, Пантелеєв доручив ЖЕКам, "Київзеленбуду", службам благоустрою забезпечити прибирання на місцях.

"Також наполегливо радимо усім балансоутримувачам усіх форм власності забезпечити прибирання на своїх територіях. Штраф за неприбрані та занедбані території сьогодні сягає 1700 грн", – додав він.

Нагадаємо, 13 листопада активний циклон зумовить складні погодні умови у Київській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях, попереджає ДСНС України. У означених областях очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15-25 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Повʼязані теми:

Наступна публікація