VIP-будинок у центрі Києва лякає перехожих гігантськими бурульками у людський зріст

VIP-будинок у центрі Києва лякає перехожих гігантськими бурульками у людський зріст

VIP-будинок у центрі Києва лякає перехожих гігантськими бурульками у людський зріст

Елітний будинок у центрі Києва скувало кригою

Під час ремонту там припустилися помилки, і водою залило весь дім.

Елітний будинок у центрі Києва, квартири в якому коштують десятки мільйонів гривень, перетворився на крижину через сусіда з горішнього поверху, кажуть місцеві. Під час ремонту там припустилися помилки, і водою залило весь дім. Мороз скував усе кригою, а бурульки виросли у людський зріст, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Від його вигляду буквально мороз по шкірі. Будинок скувало кригою. Бурульки тут почали наростати, тільки-но в Києві вдарили мінусові температури. Зрештою, він став декорацією для казки і жахом для перехожих.

Це одна з найдорожчих вулиць міста - Городецького. Поруч - Адміністрація президента та Майдан Незалежності. Не просто елітне житло, квартири в цьому домі коштують десятки мільйонів гривень. Будинок входить до десятки найдорожчих в Україні - 14 тисяч доларів за квадратний метр. Однак це не врятувало пожильців від комунальної біди.

"У другому парадному один кадр зробив собі ну не пентхаус, а.... добудував щось там. І вилив воду, 3 місяці лила тут вода", - каже консьєрж Людмила Митрофанівна.

А потім ударив мороз. Другий під'їзд, про який говорить консьєрж, на відміну від першого, зачинено. Вхід для своїх. У жодній квартирі на дзвінки не відгукнулись. Один з охоронців сусідніх будинків розповів ТСН, що аварія сталася в елітній квартирі на останньому поверсі, яка належить відомому політику – депутату Литвину.

ТСН хотіла поцікавитись у Володимира Литвина, чи справді майно його і що призвело до повені в сусідів, але той утік, не вислухавши запитання.

Тим часом, відкрите джерело, адресна база в мережі, повідомляє, що серед мешканців не одне відоме прізвище. Так, за даними реєстру, тут прописана родина нардепа Ігоря Кононенка, але він, щоправда, від майна відхрестився.

Елітний будинок в центрі Києва перетворився на крижинку

Елітний будинок в центрі Києва перетворився на крижинку

Крім нього, якщо вірити адресній базі, тут проживає колишня дружина екс-нардепа Миколи Мартиненка з родиною. У базі журналісти знайшли і прізвище українського мільярдера Костянтина Жеваго.

Та гучні імена - не аргумент для ЖЕКу. На його будівлі, до слова, ні крижинки. Керівництва немає. Телефоном пояснюють, не мають потрібного обладнання.

Тим часом, територію навколо крижаного дому старанно огородили працівники комунальних служб, бо через відлигу все це почне падати. 

Раніше повідомлялося, що у Києві через прорив труби посеред дороги забив фонтан та утворилася "печера". Свідки розповідають, ледве дорогою проїхала вантажівка, як асфальт став дибки, а з-під землі вдарив струмінь води.

Кореспондент ТСН Людмила Бадалян

Повʼязані теми:

Наступна публікація