Власники двох десятків спалених у Києві авто переконують, що вони не причетні до Євромайдану

Власники двох десятків спалених у Києві авто переконують, що вони не причетні до Євромайдану

Традиційно за добу у Києві згорає пʼять авто

У МНС переконують, що машини мали столичні номери, а не західних областей.

Два десятки машин згоріли в Києві за добу. Вони палали в різних районах столиці. Спалили авто переважно із київською реєстрацією, попри чутки в Мережі, де заявляли, що всі спалені машини - із західних областей. На Євромайдані масове спалення пояснюють залякуванням, - йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Одна за одною двадцять машин за добу вигоріли вщент, ще три постраждали, коли на них перекинулося полум'я. Автівки палали майже у кожному районі Києва. Такого масового підпалу рятувальники не пам'ятають вже давно. Зазвичай, у середньому за добу горить не більше 5 машин. Ймовірною причиною виникнення автомобільних пожеж називають підпал.

Ще зранку в соцмережах люди поширювали інформацію, що згорілі машини належать саме учасникам Євромайдану чи Автомайдану. Мовляв, навмисно спалюють автомобілі, що мають реєстрацію західних областей. У МНС цю інформацію спростовують. Майже всі автомобілі - саме київської реєстрації, і лише 4 з них - з регіонів.

За добу у Києві повністю згоріло 20 автомобілів

За добу у Києві повністю згоріло 20 автомобілів

Власники машин кажуть, що не брали участь у Автомайданах. Опитані ТСН потерпілі заперечують свою участь у протестах. Попри це, на Євромайдані це вже охрестили залякуванням. За фактами пожеж відкриті кримінальні провадження.

Нагадаємо, що раніше у Тернополі згоріло авто свободівця

Кореспондент ТСН Тетяна Лазарчук.

Повʼязані теми:

Наступна публікація