Водія Омельченка затримали після ДТП у Києві

Водія Омельченка затримали після ДТП у Києві

Водія Омельченка затримали після ДТП у Києві

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом ДТП.

У Києві відкрито кримінальне провадження за фактом ДТП із водієм екс-мера столиці Олександра Омельченка.

В прес-службі столичного главку Нацполіції уточнили, що в неділю близько 16:00 на столичному шосе автомобіль Volvo, який належить Омельченку, збив жінку на нерегульованому пішохідному переході. Водій зник з місця події, а потім повернувся. Постраждала жінка доставлена в лікарню.

Відкрито кримінальне провадження за ст 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху), водій затриманий.

Автомобіль знаходиться у власності екс-мера.

Нагадаємо, 5 листопада 2009 року на виїзді з села Чапаєвка під Києвом джип, за кермом якого перебував Омельченко, збив на смерть пішохода - будівельника Олександра Карпинського.

МВС порушило кримінальну справу за фактом цієї ДТП. Тодішній глава МВС Юрій Луценко повідомляв, що Омельченко під час керування автомобілем перебував у тверезому стані, а його машина рухалася з дозволеною швидкістю близько 70 км/год.

У червні 2010 року слідчі столичної міліції заявили, що не встановили складу злочину в діях народного депутата. Справу, порушену проти Омельченка, було закрито.

У лютому 2013 року біля станції метро "Арсенальна" близько 9 години ранку джип екс-мера Києва Олександра Омельченка вилетів на смугу зустрічного руху і врізався в огорожу. На місце ДТП прибули співробітники ДАІ, які, поговоривши з екс-мером, його відпустили.

Автомобіль колишнього столичного мера Олександра Омельченка збив жінку і втік

Автомобіль колишнього столичного мера Олександра Омельченка збив жінку і втік

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація