Водіїв фур попередили про обмеження в Києві через снігопад

Водіїв фур попередили про обмеження в Києві через снігопад

Фото: УНІАН

Початок дії обмеження запланований на 06:00

У зв'язку із погіршенням погодних умов у п'ятницю, 2 грудня, обмежать в'їзд великогабаритного транспорту до столиці.

Про це повідомляє прес-служба КМДА із посиланням на заступника голови Петра Пантелеєва.

Відповідне рішення було прийняте під час засідання оперативного міського штабу з підготовки житлового господарства міста до осінньо-зимового періоду. 

Початок дії обмеження запланований на 06:00.

Так, поліцейські регулюватимуть в'їзд у місто вантажівок, аби вони не створювали перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

У разі зміни погодних умов поліція, КМДА та "Київавтодор" коригуватимуть почасовий режим в'їзду вантажного транспорту в межі міста.

Нагадаємо, до України суне лютий циклон, який принесе снігопади та хуртовини.  2-3 грудня чекаємо ускладнення погодних умов на всій території України. 2 грудня у зв'язку з переміщенням циклону з Північного Заходу очікуються складні погодні умови: вночі у західних, північних та центральних областях, удень на більшій частині території країни сильний мокрий сніг (у південних областях з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 17-22 м/с, на високогір'ї Карпат 25-30 м/с. 3 грудня опади та явища послабшають, лише вночі у східній частині сильний сніг та хуртовини збережуться. На дорогах країни ожеледиця.

Черги в травмпунктах та затори: Київ оговтується від раптового снігопаду

Черги в травмпунктах та затори: Київ оговтується від раптового снігопаду

Повʼязані теми:

Наступна публікація