Ярмарок, резиденція Миколая та колесо огляду. Стало відомо, чим киян розважатимуть на Новий рік

Ярмарок, резиденція Миколая та колесо огляду. Стало відомо, чим киян розважатимуть на Новий рік

Фото: УНІАН

Організатори очікують цьогоріч не менш ніж п'ять млн відвідувачів.

Кияни святкуватимуть Новий рік між Софійським і Михайлівським соборами, окрім ярмарку і резиденції святого Миколая, з'явиться колесо огляду.

Про це розповіли організатори святкування, передає Інтерфакс.

"Наша головна ялинка буде, як і минулого року, між двома дзвіницями - Софійською і Михайлівською", - розповіла заступник голови КМДА Ганна Старостенко.

Наразі вже підготовлений 21 новорічний захід, важливими локаціями для відвідувачів стануть Контрактова та Поштова площі, Співоче поле, де відбудеться різдвяна "Країна мрій", а на вул. Хрещатик і Поштовій площі з'являться фотозони.

Організатори очікують цьогоріч не менш ніж 5 млн відвідувачів.

"Три локації - Софійську, Михайлівську та Володимирський проїзд - ми об'єднуємо в один концепт між двома дзвіницями. 26 метрів - висота ялинки, це на метр вище, ніж у минулорічної... Тисяча яворівських іграшок із натурального дерева, які для нас підготували майстри, прикрашатимуть головну ялинку. 40 км гірлянд прикрасять територію, а три кілометри гірлянд повісять на самій ялинці", - заявив організатор новорічно-різдвяних заходів, засновник Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Під час новорічно-різдвяних заходів відбудеться 15 концертів за участю понад 3 тисяч артистів.

Окрім резиденції святого Миколая, різдвяного ярмарку з будиночками і альтанками киян і гостей міста чекає новинка - колесо огляду. Його спробують встановити вздовж лінії між двома дзвіницями - навпроти головної ялинки.

Нагадаємо, до святкування Нового року у Києві встановлять 26-метрову ялинку та організують безліч концертівГоловна ялинка буде заввишки 26 метрів, її прикрасять трьома кілометрами гірлянд, однією тисячею іграшок та 42 тисячами ліхтариків. До того ж киян розважатимуть концертами та каруселями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація