Яскраві фото, емоції та квіти: президентське подружжя відвідало концерт Джамали

Президента вразила кількість подарованих співачці квітів

Президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною Порошенко відвідали концерт переможниці конкурсу "Євробачення 2016" Джамали у Києві. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

На концерт також побував і син президентського подружжя Михайло. Поміж тим, Порошенко запросив на виступ Джамали і військових, які лікуються "Головному військовому клінічному госпіталі", а перша леді – дітей із особливими потребами.

"Стільки квітів не бачив ніколи в житті. Це була фантастична енергетика, яка просто захоплювала дух", - похвалив співачку Порошенко.

Нагадаємо, президент Петро Порошенко присвоїв співачці Джамалі почесне звання "Народна артистка України". Петро Порошенко наголосив, що її перемога нині має надзвичайне значення як для українського народу загалом, так і для кримських татар зокрема. Президент також повідомив, що доручив Міністерству закордонних справ порушити перед ЮНІСЕФом питання про присвоєння Сусані Джамаладіновій почесного звання Посла доброї волі ЮНІСЕФ.

Раніше, у Києві у Палаці "Україна" вперше після перемоги на "Євробаченні 2016" виступила Джамала. Це був позаплановий концерт, додатковий до того, який відбувся 24-го травня. Так зірка відреагувала на ажіотаж після великого європейського успіху. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація