Жорстоке вбивство 10-річного хлопчика у Києві: дядька-росіянина відправили до психлікарні

Жорстоке вбивство 10-річного хлопчика у Києві: дядька-росіянина відправили до психлікарні

Фото: pixabay.com

Після вбивства дитини чоловік намагався викинутися з вікна, проте йому завадили правоохоронці.

У Києві суд відправив до психлікарні із суворим наглядом росіянина, який порізав та викинув з 8-го поверху свого племінника.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури столиці.

"Оболонський райсуд столиці підтримав позицію прокуратури щодо застосування до 28-річного уродженця Російської Федерації, який з особливою жорстокістю вбив 10-річного хлопчика, примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу із суворим наглядом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, судово-психіатричний експерт встановив, що росіянин перебував та перебуває у стані тимчасового хворобливого розладу психічної діяльності.

Своєю чергою під час судових засідань свідки трагедії підтвердили неадекватну поведінку чоловіка, який після вбивства дитини намагався вистрибнути з 8-го поверху будинку, однак правоохоронці встигли схопити його за ноги і затягнули назад.

"Наразі ухвалою суду клопотання місцевої прокуратури задоволено в повному обсязі. На час набрання рішенням суду законної сили зловмисник перебуватиме у психіатричному закладі в умовах, що виключають його небезпечну поведінку", - додали у відомстві.

У спальному районі столиці вбили підлітка

У спальному районі столиці вбили підлітка

Нагадаємо, моторошне вбивство сталося у Києві на Оболоні вдень 1 лютого. Чоловік завдав дитині 23 ножових поранення, після чого скинув його тіло з 8-го поверху житлового будинку. Вбивцею виявився рідний дядько хлопчика.

Повʼязані теми:

Наступна публікація