Зі стріляниною та переслідуванням. У Києві п'яний водій влаштував масштабну ДТП

Потерпілих із дуже важкими травмами забрала "швидка". 

У ніч на п'ятницю, 29 липня,  у Києві на Кільцевій дорозі сталася серйозна ДТП, за участю автомобілів "Тойота Ленд Крузер" і "Волга".

За словами очевидців, все розпочалося зі стрілянини з травматичної зброї біля гіпермаркету, яку з незрозумілої причини влаштував п'яний водій "Тойота", передає Еспресо.ТБ.

На місце подій прибула поліція, однак водій намагався утекти у напрямку Одеської площі.

Тікаючи від погоні, злочинець різко змінив напрямок руху та виїхав на зустрічну смугу, унаслідок чого відбулося лобове зіткнення із "Волгою", яка, до всього, пересувалася із причепом.

Причеп відкинуло і в нього влетів автомобіль "Мазда".

Передають, що водія та пасажирку "Волги" затиснуло у салоні, обох постраждалих діставали за допомогою чотирьох бригад рятувальників.

Пізніше потерпілих із дуже важкими травмами забрала машина "швидкої допомоги". 

Нагадаємо, що раніше у Києві біля станції метро "Осокорки" на автомобільному мосту над проспектом Бажана сталася серйозна ДТП, у якій серйозно постраждав автомобіль-розвізник піци Daewoo Matiz. Аварія сталася близько 15.00, мікроавтобус Opel Vivaro під час повороту на розв'язці потужно вдарив легковик у ліве крило.

Унаслідок цього Matiz перекинувся на дах, боком влетів у відбійник і знову перекинувся. Водія піца-мобіля госпіталізували із різаними ранами та підозрою на переломи.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація