"Зробити все". Кличко пообіцяв вирішити проблеми вимогливих киян

"Зробити все". Кличко пообіцяв вирішити проблеми вимогливих киян

Фото: УНІАН

Кличко зазначив, що у столиці занадто велике навантаження на інфраструктуру

Мер Києва Віталій Кличко визнав, що у столиці багато проблем. Про це очільник столиці заявив в ефірі програми Сніданок з 1+1.

Кличко підкреслив, що у місті велике навантаження на інфраструктуру у зв'язку із великою чисельністю мешканців, в тому числі і переселенців. 

"Дійсно проблем багато в столиці. У нас офіційно 3 мільйони (населення міста), а неофіційно – 5 мільйонів. Багато переселенців. Велике навантаження на інфраструктуру. Багато років не вкладались гроші. І, дійсно, кияни, більш вимогливі", - зазначив він, додавши, що "ми робимо все", щоб змінити ситуацію на краще і "мені є чим звітувати".

При цьому на запитання, чому ж столиця посіла лише 14 сходинку із 24 у рейтингу найкомфортніших міст, Кличко пояснив, що рейтинги – різні, додавши, що Київ визнали одним із найперспективніших міст для інвестування на міжнародній виставці в Каннах.

Зауважимо, що рейтинг найкомфортніших українських міст очолила Вінниця.

Нагадаємо, нещодавно Кличко оприлюднив свою декларацію за 2015 рік. Міський глава столиці за минулий рік задекларував  2 625 312 гривень доходів, в тому числі 1872 гривні, отримані в Україні, і 2 623 440 (100 043 євро) - за кордоном. Зарплата Кличка в 2015 році становила 0 гривень, він отримав 759 гривень дивідендів і відсотків та 1113 гривень як виграш чи подарунок.

У мера Києва є квартира площею 225 кв. м, а родина колишнього спортсмена володіє земельною ділянкою площею 2500 кв. м і житловим будинком 786 кв. м. Крім того, у власності його сім'ї перебувають автомобілі Land Rover 2013 року випуску, Toyota Sequoia 2014 року випуску.

Повʼязані теми:

Наступна публікація