Модні сумки: що нового в сезоні весна-літо 2020

Модні сумки: що нового в сезоні весна-літо 2020

Фото: Getty Images

Стильна сумка – найкращий спосіб доповнити вбрання або, навпаки, внести в образ контрастну ноту.

У поточному сезоні є тенденції на будь-який смак: від елегантних квадратних моделей до оригінальних "відер" і містких сумок в богемному стилі. А який аксесуар виберете ви?

Актуальні моделі

Фото: Getty Images

Насамперед це квадратні жіночі сумочки в стилі 70-х, ручні або наплічні. Як правило, вони виготовляються зі шкіри, замші або лакованих матеріалів. Ліпше всього купити наплічну модель: вони відрізняються практичністю і залишають руки вільними. Що стосується кольору, ретро-сумочка повинна бути яскравою – жовтою, червоною, зеленою або помаранчевою.

Все так само популярні моделі з круглою ручкою-кільцем. Цей елемент, який нагадує браслет, можна побачити на сумках будь-якого типу і розміру – від мініатюрних до господарських. Такий аксесуар стане чудовим доповненням до комбі-штанів і черевиків на підборах. Сумка з кільцем також добре підійде до блузки в поєднанні зі спідницею міді або штаньми, прикрашеними розрізами.

Фото: Getty Images

Останнім часом марка Dior запустила моду на місткі господарські сумки. Зазвичай вони виготовляються зі шкіри або бавовни. Зараз можна знайти моделі на будь-який смак – однотонні, з логотипами престижних брендів, в квіточку або з іншими принтами. Але головна чеснота господарських сумок в тому, що в них з легкістю поміщається все необхідне.

Фото: Getty Images

Ще один практичний тренд – сумка-відро середнього розміру. У поточному сезоні такі моделі вирізняються яскравим забарвленням і оригінальними ручками, що мають контрастний відтінок або зробленими з іншого матеріалу. Спочатку сумки цього типу були призначені для транспортування пляшок шампанського. У наші дні "відро" може навіть слугувати аксесуаром для вечірніх вбрань.

Фото: Getty Images

Цієї весни актуальні не стільки сумки-банани, скільки більш вишукані поясні моделі. Їх теж можна не тільки носити на талії, але і одягати через плече. Отже, забудьте про "банани" з кричущими принтами і купіть шкіряну поясну сумку стриманого кольору – чорну, коричневу або темно-червону. Додатковий плюс: вона з успіхом замінює ремінь або пояс.

Фото: Getty Images

І нарешті, останній тренд – мініатюрні сумочки будь-якої форми, які не здають позицій і в нинішньому сезоні. Це тенденція, протилежна популярності господарських сумок. У мінісумочці поміщається тільки суворий мінімум: ключі, помада, телефон... Тому краще приберегти таку модель для особливих подій.

Матеріали і відтінки

Фото: Getty Images

Шкіряні сумки завжди в моді. Зокрема, зараз у цій сфері лідирує крокодиляча шкіра або її імітація. З настанням літа на передній план вийдуть нестандартні матеріали, такі як прозорий пластик. Як і в торік, будуть популярними плетені сумки-кошики із соломи, ротанга або лози. Ще одна оригінальна тенденція – моделі, прикрашені візерунками з перлів.

Які відтінки зараз найбільш популярні? Безумовно, пастельні тони – ніжно-рожевий, блідо-жовтий, світло-бузковий, небесно-блакитний... Втім, обмежуватися цією палітрою зовсім не обов'язково. Пам'ятайте: сумка яскравого кольору завжди допоможе оживити стримане вбрання. А білосніжний аксесуар привнесе свіжу літню ноту у ваші повсякденні образи.

Ганна Гоголєва

Читайте також: 10 трендів сезону весна-літо 2020

Повʼязані теми:

Наступна публікація