Зміїний принт – мотив міських джунглів

Зміїний принт – мотив міських джунглів

Фото: Getty Images

Імітація зміїної шкіри є одним з основних тваринних принтів. Зараз ці рептилії не поступаються за популярністю леопардові, зебрі і тигру. Зміїні мотиви можуть спочатку відлякувати своїм екзотичним і провокаційним характером. Але перше враження оманливе: цей принт цілком універсальний і пасує навіть до простих повсякденних вбрань. Кілька порад про те, як подружитися із "зміями".

Модні деталі

Фото: Getty Images

Отже, за останні роки зміїний принт – найчастіше імітація шкіри пітона – непомітно прослизнув у гардероби модниць і тепер посідає там не останнє місце. Цей мотив широко використовується на аксесуарах, таких як сумки, браслети і шийні хустки. Вони ідеально поєднуються з чорним одягом. Будь-який аксесуар зі зміїним принтом стане чудовим доповненням до образу в рок-н-рольному стилі. Наприклад, одна деталь зі зміїними візерунками внесе різноманітність в повністю чорне вбрання, що складається з сукні, куртки-косухи і черевиків з заклепками. Це вдалий варіант для тих, хто вирішив долучитися до тенденції за допомогою аксесуарів.

На кожен день

Фото: Getty Images

У поточному сезоні актуальний і одяг зі зміїним принтом. Якщо ви віддаєте перевагу елегантному стилю, не завадить купити блузку чи сорочку з імітацією шкіри змії. Така модель має ефектний вигляд в поєднанні з вузькими чорними штанами і туфлями з нубука, кремовими або чорними. Любите рок-н-рольний стиль? Зверніть увагу на спідницю або штани з блискавками, прикрашені зміїним принтом. Як верх тут пасуватиме білий або світло-бежевий пуловер. І не забудьте накинути тренч, щоб відтінити провокаційний характер зміїних візерунків.

Нестандартний підхід

Фото: Getty Images

Ви вже добре знайомі з цією тенденцією, тому пітон та інші плазуни вас не лякають? Модна ідея для найсміливіших – довга жіночна сукня зі зміїними мотивами плюс вузькі чорні чоботи. Сукні з імітацією шкіри змії взагалі мають дуже чуттєвий вигляд: їхній вільний крій створює ефектний контраст з цим хижим принтом. Тим, хто любить оригінальний стиль, можна порекомендувати верхній одяг зі зміїними візерунками – наприклад, косуху або пальто. З чим їх носити? Тут пасуватиме стандартне, але модне зимове вбрання – в'язаний светр, бордові або світло-коричневі штани, а також білі черевики.

Різнокольорові змії

Фото: Getty Images

Традиційно зміїний принт являє собою чорний візерунок на коричневому тлі. Але останнім часом у цього мотиву з'явилися інші колірні варіанти.За бажанням у продажу можна знайти "зміїну шкіру" сірого, бордового, синього або жовтого кольору. Особливо часто цю ідею використовують виробники взуття. Черевики, ботильйони і чоботи, оздоблені зміїними принтами всіх кольорів веселки, внесуть яскраву ноту в ваш зимовий гардероб.

Ганна Гоголєва

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація