"1+1 Медіа" організує найбільший хакатон в Україні

"1+1 Медіа" організує найбільший хакатон в Україні

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Захід відбудеться на початку жовтня в Києві.

7-9 жовтня у кіностудії ім. Довженка в Києві стартує масштабний інноваційний проект – Media Hack Weekend 2016.

800 учасників спробують за 48 годин перетворити сирі ідеї на власні стартапи. Допомагатимуть командам ментори –  професіонали таких провідних компаній, як "Київстар", "ВКонтакте", MacPaw та інших.

Також у програмі дводенного заходу передбачено цікавий лекторій, перегляд кращих рекламних кейсів Cannes Cyber Lions та вечірка гіків.

"Media Hack Weekend – це божевільна лабораторія, яка існує лише три дні на рік. Над головою літають дрони, третина залу в шоломах віртуальної реальності, а інші дві третини з червоними  очима від цілодобового програмування", – говорить засновник Media Hack Weekend Павло Педенко.

Провідні компанії, котрі займаються розвитком ІТ-сфери в Україні, підтримують ініціативу "1+1 Медіа" та готові ділитися експертизою з початківцями. Так, цього року генеральним партнером Media Hack Weekend виступила успішна українська компанія MacPaw, яка розробляє першокласні продукти для OS X та iOS, навчає та підтримує молоді IT-таланти в Україні.

"Чому ми вирішили підтримати Media Hack Weekend 2016? Це очевидно. Є реальна причина. Це крутий хакатон, де сотні умів за 48 годин створюють історію – продукти і технології, якими вже завтра будуть користуватися мільйони на всій планеті", – коментує Іван Кузів, Marketing Team Lead в MacPaw.

Нагадаємо, що Media Hack Weekend – щорічна подія, мета якої знайти ідеї нових технологічних продуктів та допомогти їх реалізувати.

Реєстрація вже відкрита. Дізнатися деталі заходу та придбати квиток можна на офіційному сайті проекту mhw.com.ua.

Генеральний партнер заходу – MacPaw, енергетичний партнер – Non Stop.

Наступна публікація