"1+1 медіа" запускає систему онлайн відеодистрибуції OVVA.tv

"1+1 медіа" запускає систему онлайн відеодистрибуції OVVA.tv

OVVA.tv складається з веб-платформи, на якій доступний увесь контент "1+1 медіа" та партнерів сервісу.

"1+1 медіа" запускає новий сервіс OVVA.tv, який дає можливість монетизувати відеобібліотеку за рекламною моделлю та забезпечувати захист авторських прав на власний і партнерський відеоконтент. 

OVVA.tv складається з веб-платформи, на якій безкоштовно доступний увесь контент "1+1 медіа" та партнерів сервісу (українські виробники та дистриб'ютори програмного продукту), авторизованого відеоплеєра, а також з інструменту SUDUM - технологічно-правової системи, що дозволяє боротися з піратськими копіями відеоконтенту в реальному часі. Уся реклама на платформі продається через сейлз-хаус "Плюси". 

"1+1 медіа" – перша з українських медіа-груп, яка створила подібний проект. 

Платформа OVVA.tv буде доступна з будь-якого пристрою: смартфона, планшета, ноутбука, смарт-ТВ, та у будь-якій точці світу, де є доступ до Інтернету.

"Результати тестової роботи першого місяця нас дуже надихають. По-перше, завдяки OVVA.tv та SUDUM ми вже подвоїли свій рекламний інвентар. По-друге, ми зменшили кількість піратського контенту на 92% за продуктами, які були пріоритетними до захисту (серіал "Хазяйка", шоу "Голос Країни" тощо)", - зазначив Павло Педенко, керівник проекту OVVA.tv. 

Ресурс працює і вже доступний у тестовому режимі - OVVA.tv.

Повʼязані теми:

Наступна публікація