Apple буде замінювати розбиті iPhone на нові

Apple буде замінювати розбиті iPhone на нові

Фото: Reuters

Послуга поки що доступна в США.

Компанія Apple запустила нову програму trade-in, згідно з якою розбитий телефон можна здати в магазині і отримати знижку на новий пристрій.

У програмі беруть участь моделі, починаючи від 5s. На більш ранні моделі айфонів знижки не поширюються. Для участі в програмі власнику потрібно принести розбитий смартфон в фірмовий магазин Apple. За розбитий 5S власникам запропонують 50 доларів, за iPhone 6 — 200 доларів, а за 6 Plus дадуть знижку в 250 доларів.

Представники Apple вважають, що подібні заходи надихнуть користувачів купувати нові айфони замість того, щоб ремонтувати екрани на старих.

Поки що програма працює тільки в Сполучених Штатах. Інформації про те, чи з'явиться подібна акція в інших країнах, поки немає.

Нагадаємо, що раніше Alphabet обігнала Apple і стала найдорожчою компанією в світі.

Ринкова вартість Alphabet оцінюється в 420 мільярдів доларів, тоді як Apple – 393 мільярда.

Нагадаємо, раніше Apple підвищила ціни в App Store.

Це не єдина новація популярного виробника гаджетів за останній час. Нещодавно стало відомо, що Apple додасть в нову версію своєї мобільної операційної системи iOS спеціальний нічний режим. Він буде міняти кольори операційної системи на більш м'які, щоб допомогти власникові мобільного пристрою легше засинати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація