Apple представила iPhone 7: стереодинаміки, захист від води і бездротові навушники

При цьому гаджети втратили 3,5-міліметровий роз'єм для навушників.

Корпорація Apple в рамках презентації новинок в каліфорнійській штаб-квартирі представила нові смартфони iPhone 7 і 7 Plus.

Про це пише "Лента.ру".

Нові смартфони отримали округлий корпус з скла і алюмінію, а також перероблену кнопку Home з розпізнаванням сили натискання і Taptic Engine. Гаджети мають два стереодинаміки і захист від води й пилу за стандартом IP 67.

При цьому гаджети втратили 3,5-міліметровий роз'єм для навушників, який тепер підключаються через порт Lightning. В комплекті з iPhone буде йти перехідник для стандартних навушників. Крім того, Apple показала бездротові навушники AirPods з чіпом W1 і датчиками руху.

Камера iPhone 7 отримала 12-мегапіксельний сенсор і оптичну стабілізацію зображення. Знімки будуть оброблятися за допомогою нового чіпа iP7. Фронтальна камера зможе робити знімки в HD і має дозвіл в 7 мегапікселів.

iPhone 7 Plus отримав подвійну 12-мегапіксельну камеру з десятикратним оптичним збільшенням і новим портретним стилем фотографії.

Власникам смартфонів буде доступно п'ять кольорових рішень: золотий, сірий, рожевий, чорний і чорний онікс.

Apple також представила нову версію iOS 10 з великою кількістю нових функцій і поліпшеною роботою голосової помічниці Siri.

Нагадаємо, що раніше корпорація Apple представила друге покоління "розумних" годинників Apple Watch Series 2.

Гаджет отримав повністю водонепроникний корпус навіть на глибині до 50 метрів. Для цього інженерам довелося переробити мікрофон годинника, що "виштовхує" воду. Крім того, аксесуар оснастили новим двоядерним процесором S2 і графічним чіпом, а також у два рази більш яскравим дисплеєм і вбудованим модулем GPS.

Повʼязані теми:

Наступна публікація