Facebook запустила платформу для бізнесу Workplace

Facebook запустила платформу для бізнесу Workplace

Фото: Reuters

У рамках платформи доступні групові чати і відеодзвінки, а також стрічка новин.

У соціальній мережі Facebook запустили інструмент Workplace, призначений для бізнесу та некомерційних організацій.

Про це повідомляє ABC News.

Щоб використовувати додаток, не потрібно задіяти вже існуючі облікові записи користувачів Facebook. Підприємствам необхідно буде зареєструватися в якості організації. Користувачам доступні групові чати і відеодзвінки, а також стрічка новин, як і в звичайному профілі Facebook, але там фон не синій, а сірий.

Користувачі можуть створювати в рамках Workplace свої профілі. Для організацій з кількістю активних користувачів від одного до 1000 плата буде складати три долари за користувача у місяць. При кількості користувачів від 1001 до 10 тисяч плата становитиме два долара в місяць на людину, якщо користувачів понад 10 — плата за одного зменшується до долара.

Від плати будуть звільнені некомерційні організації та навчальні заклади, а протягом трьох місяців можна буде протестувати безкоштовну пробну версію.

Нагадаємо, що місячна аудиторія програми Facebook Messenger перевищила мільярд чоловік.

Додаток Messenger дублює обмін повідомленнями всередині соціальної мережі. Нещодавно компанія позбавила мобільних користувачів можливості відправляти повідомлення з Facebook своїм друзям безпосередньо без використання програми.

Повʼязані теми:

Наступна публікація