Facebook знову змінить алгоритм формування стрічки новин

Facebook знову змінить алгоритм формування стрічки новин

Фото: pixabay.com

Він почне працювати у найближчі кілька тижнів.

Facebook повідомив про чергову зміну алгоритму показу новин у стрічці користувачів.

Про це пише Укрінформ. 

"Попереднє оновлення алгоритму відбулося в лютому 2016 року і було направлено на видачу постів, якими користувачі захотіли б поділитися і прокоментувати. Після майбутнього оновлення користувачі будуть бачити на початку стрічки пости своїх близьких друзів і родичів. При цьому особливу увагу буде приділено фотографіям і відео", - наголошується у повідомленні у блозі соцмережі.

Нині йдеться про те, що алгоритм буде аналізувати активність користувачів. Наприклад, якщо людина поставила лайк або написала коментар під фотографією користувача, який вказаний як член сім'ї, то Facebook буде піднімати його фотографії на початок стрічки.

Очікується, що новий алгоритм запрацює в найближчі кілька тижнів.

Нагадаємо, що раніше Facebook вперше активував оповіщення про безпеку в США. Приводом для активізації послужила атака на гей-клуб в Орландо (штат Флорида).Функція дозволяє друзям користувача дізнаватися, чи все з ним у порядку, після того як він опинився в безпосередній близькості від місця якоїсь трагедії. Також сервіс пропонує оперативно отримати потрібну інформацію та зв'язатися з друзями в зоні лиха.

Повʼязані теми:

Наступна публікація