Google дудлом нагадав про День Землі

День Землі — громадянська ініціатива, відкрита для приєднання будь-яких людей, груп і організацій.

У ніч проти п'ятниці логотип пошуковика Google змінився. У нього з'явилося чотири варіанти логотипу із різноманітними тваринами, котрі населяють нашу планету.

Так пошуковик вирішив нагадати про День Землі.

День Землі — назва, яку використовують щодо різних заходів, що їх проводять навесні з метою спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля. День Землі — громадянська ініціатива, відкрита для приєднання будь-яких людей, груп і організацій.

Є два основні періоди проведення Днів Землі — у березні (ближче до весняного рівнодення) і 22 квітня. Крім того, окремі активісти й ініціативні групи планують і проводять заходи до Дня Землі ближче до моменту літнього сонцестояння, щоби максимально використовувати теплу погоду і вільний час людей.

Зауважимо, що так звані Google Doodle — це логотипи, які відрізняються від стандартного. Вони зазвичай приурочені до якоїсь події, свята, річниці. Варто зазначити, що вони можуть бути локальними. Тимчасові логотипи стали з'являтися в Google із 1998 року і за роки роботи пошуковика їх назбиралося більше тисячі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація