Instagram запускає вбудований аналог Snapchat

Instagram Stories передбачає створення користувачами фото - і відеоісторій.

Instagram запускає нову функцію під назвою Instagram Stories, яка працює за аналогією зі Snapchat.

Instagram Stories передбачає створення користувачами фото - і відеоісторій. Вони будуть збиратися в окремому розділі і зникати через 24 години після публікації, пише The Village з посиланням на прес-службу компанії.

В Instagram Stories можна публікувати фотографії і відеозаписи довжиною не більше 10 секунд. Знімки робляться прямо в додатку. Можна додати в стрічку вже наявні на пристрої фото або відео, але вони повинні бути зроблені протягом останньої доби.

Контент можна редагувати. В Instagram Stories існує сім фільтрів, створених спеціально для нової функції. Крім того, можна зробити малюнок за допомогою різних пензлів, додати напис чи смайлик.

Будь-який знімок з програми можна зберегти в основній стрічці Instagram, якщо користувач не хоче, щоб той зник через 24 години. Також знімок можна зберегти в альбом на смартфоні або планшеті.

Контент Instagram Stories не можна лайкати або коментувати, але можна відреагувати на кожен окремий пост, відправивши особисте повідомлення його автору. В цьому випадку він отримає зображення і підпис до нього.

Нова функція почне працювати по всьому світу ввечері у вівторок, 2 серпня. Скористатися нею зможуть користувачі iOS і Android.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація