Користувачі повідомили про вибухи двох iPhone 7

Користувачі повідомили про вибухи двох iPhone 7

Фото: Reuters

Смартфони доставляли покупцям уже з пошкодженнями.

Користувачі повідомили вже про два випадки вибухів нових iPhone 7.

Як повідомляється на порталі BGR, перший випадок стався під час транспортування смартфона покупцеві. Користувач під ніком kroopthesnoop опублікував у мережі фото обгорілого гаджета (зображення доступно за лінком). Він повідомив, що йому доставили смартфон у такому стані.

Згодом з'явилися фото ще одного iPhone 7, пошкодженого зсередини. На думку експертів, проблеми зі смартфонами нової моделі є окремими випадками. Дефект не міг зачепити всю серію гаджетів. Судячи з фото другого пошкодженого телефону, загоряння не було, оскільки дисплей не уражений полум'ям. Батарея просто "здулася", це часто трапляється з дефектними акумуляторами в пристроях Apple.

Фото: KKJ.cn

На зображеннях видно, що екран відійшов від задньої кришки і проблема явно полягає у компонентах, які знаходяться всередині смартфона. Невідомо, що могло статися, оскільки численні краш-тести довели високу міцність смартфона.

Фото з пошкодженими iPhone 7 так швидко поширилися в ЗМІ через історію, яка сталася з Samsung Galaxy Note 7. Смартфони Galaxy Note 7 не раз вибухали і загорялися під час підключення гаджета до зарядного пристрою. Компанія втратила 22 мільярди доларів через новини про дефект в смартфонах. Представники південнокорейського виробника попросили користувачів обміняти смартфони на нові.

При цьому вересною повідомлялося про вибух двох Galaxy Note 7 з "безпечної" партії. В них стояли батареї з заводу Amperex Technology. До цього представники компанії заявляли, що дефектні батареї виробляє тільки Samsung SDI, інші смартфони вибухнути не можуть. Amperex Technology також є головним постачальником акумуляторів для iPhone.

З 1 жовтня продажі Samsung Galaxy Note 7 були відновлені. Як повідомляє агентство Yonhap, в перший день вже продали 16 тис. фаблетів. За прогнозами галузевих аналітиків, компанія надалі буде продавати по 20 тис. Galaxy Note 7 у день.

Повʼязані теми:

Наступна публікація