Кулінарія небезпечна для здоров'я

В магазинних стравах часто зберігаються небезпечні мікроби
Наука та IT 26 грудня, 2008, 22:56 1645 1
Додати до обраного
Лікарі-інфекціоністи застерігають городян купувати готову їжу у супермаркетах, особливо перед Новим роком. Неправильні умови зберігання призводять до зростання кишкових інфекцій.

90% пацієнтів інфекційних лікарень труяться готовими продуктами, придбаними у магазинах чи супермаркетах.

Перед Новим роком медики б'ють на сполох: після свят у них бракує ліжок для пацієнтів, особливо у дитячих відділеннях

За статистикою, половину святкових страв кияни купують у супермаркетах. А кишкова інфекція, попереджають лікарі, може бути навіть на таких, здавалося би, безпечних, фруктах, як мандарини.

А вживаючи магазинну кулінарію, дорослі та діти можуть легко захворіти на сальмонельоз. Причому в останніх це може перерости у хронічну хворобу – гастрит, панкреатит, запалення жовчного міхура тощо.

Більше про небезпечні продукти дізнайтеся з відеосюжету ТСН.




Кулінарна небезпека в супермаркетах

Наука та IT 26 грудня, 2008, 12:00

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами ТСН / Н.Д.
Побачили помилку - контрол+ентер
Наука та IT 26 грудня, 2008, 22:56 1645 1
Додати до обраного
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 1
Вибір редакції