Кулінарні рецепти і зроби сам. YouTube представив портрет українського користувача

Кулінарні рецепти і зроби сам.  YouTube представив портрет українського користувача

Українці найчастіше дивляться рецепти.

Найчастіше українські користувачі YouTube дивляться відео вдома.

Компанія Google представила результати дослідження профілю користувачів YouTube - YouTube Audience Profiling Study 2016. В дослідженні показано основні тенденції використання сервісу українськими користувачами.

Як наголошується в прес-релізі компанії, YouTube сьогодні є найпопулярнішим відео-хостингом в світі: щорічно час переглядів зростає на 50%, і вже половина переглядів припадає на мобільні пристрої.

Сервіс нараховує 1 мільярд відвідувачів на місяць, а кожну хвилину завантажується 400 годин відео. В Україні перше відео було завантажене в 2005 році, а офіційно YouTube запущений в кінці 2012 року. Темпи зростання сервісу в Україні навіть вище загальносвітових - так час перегляду відео збільшується на 70% щороку.

За даними дослідження, 83% українських інтернет-користувачів відвідують YouTube мінімум 1 раз на місяць, а 55% - щодня. Використання YouTube щоденно стало практично правилом у молодого покоління - так 70% інтернет-користувачів у віці від 16 до 24 років дивляться відео на YouTube щоденно.

Найчастіше українські користувачі YouTube дивляться відео вдома - 96%, 18% це робить в офісі, школі або іншому навчальному закладі, а 20% - в дорозі або іншому місці поза домом.

Дослідження показало, що більше половини користувачів YouTube (59%) дивляться відео на сервісі ввечері або перед сном. Повний портрет українського користувача YouTube – дивіться у нашій інфографіці.

youtube

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація