Марк Цукерберг поставив собі мету на 2016 рік

Марк Цукерберг поставив собі мету на 2016 рік

Цукерберг створить штучний інтелект для управління своїм будинком.

Про своєю нову мету він повідомив за допомогою Facebook.

Засновник Facebook Марк Цукерберг запланував на 2016 рік створити штучний інтелект для управління своїм будинком. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі.

Цукерберг ставить перед собою мету на кожен рік. Раніше він ставив собі за мету читати по дві книги кожного місяця, вивчити китайську мову і зустрічати нову людину щодня.

"Мій персональний виклик на 2016 рік є створення простого штучного інтелекту, який буде керувати моїм будинком і допомагати мені в моїй роботі. Ви можете вважати його Джарвісом у "Залізній людині", - написав Цукерберг.

Засновник Facebook хоче, щоб штучний інтелект за допомогою голосу свого "господаря" контролював все в його будинку - музику, світло, температуру і так далі. Крім того, Цукерберг хоче навчити його розрізняти обличчя друзів, коли вони будуть дзвонити у двері.

Також глава Facebook планує, що його особистий "Джарвіс" буде повідомляти йому про все, що відбувається в кімнаті його дочки Макс, коли його немає поруч.

 

Every year, I take on a personal challenge to learn new things and grow outside my work at Facebook. My challenges in...

Опубліковано Mark Zuckerberg 3 січня 2016 р.

Повʼязані теми:

Наступна публікація