PlayStation 4 - віртуальна реальність уже на початку 2016! Реклама

PlayStation 4 - віртуальна реальність уже на початку 2016!

Ви зможете спробувати себе в ролі аквалангіста, космонавта, грабіжника банку, біолога і багато іншого.

Чому так хочеться, щоб швидше настав 2016? Зовсім не для того, щоб почати новий життєвий етап і навіть не для того, щоб залишити погані події в році, що минає. Весь ігровий світ, затамувавши подих чекає новий рік, тому що виходить довгоочікуваний шолом віртуальної реальності під назвою PlayStation VR. Зробити предзамовлення можливо скориставшись посиланням http://gamestore.com.ua/playstation-vr/

Повз цього творіння неможливо пройти! Він зацікавив абсолютно всі вікові категорії геймерів своєю незвичністю і абсолютно новим ігровим баченням. Тепер фінал залежить тільки від вас, тому що всі дії відбуваються від першої особи.

Перестрілки і напад акули ще ніколи не здавалися такими реальними ! "Примітивними жанрами PlayStation VR не обмежиться" - це обіцяли нам розробники. Ви зможете спробувати себе в ролі аквалангіста, космонавта, грабіжника банку, біолога і багато іншого. Зовсім недавно на ETA 2016 були представлені нові ігри для PS VR та плейстейшен 4, але про них трохи пізніше.

Технічні особливості шолома

PlayStation VR оснащений OLED-дисплеєм з діагоналлю 5,7 дюйма та 1920х1080 пікселів. Розробники домоглися збільшення кута огляду дисплея до 100 градусів. Перевагою гарнітури є відсутність ефекту розмиття зображення при русі гравця головою.

У шолом вбудовані акселерометр і гіроскоп, які відстежують ваші рухи дуже чітко. У PS VR не передбачені навушники, тому доведеться надягати свої. Керувати грою ви зможете, завдяки аксесуарам PS Move.

Шолом віртуальній реальності Sony може згенерувати два відеопотоки. Один з них буде бачити безпосередньо користувач шолома, а інший - ваші друзі біля екрану телевізора. Всі зможуть взяти участь у грі. Так що кличте більше гостей, враження будуть незабутніми!

У що пограти?

Готуйтеся до абсолютно нового світу ігор! Цікаво, що при тестуванні був помічений невеликий простір між шоломом і носом. Для початку все здається логічним, адже у всіх різний розмір носа, але не все так просто у PlayStation. Таке інженерне рішення насправді придумано для того, щоб нагадувати про те, що відбувається на екрані лише плід фантазії художників. Ця "щілина" є певним рятувальним тросом для особливо вразливих людей, який заспокоює в напружені моменти. Ви тільки уявіть, наскільки потужно відбувається занурення в ігровий процес з PS VR.

А ось новинки, які були представлені на ETA 2016:

Eagle Flight. Від творців знаменитого Assassin's Creed. Уявіть себе птахом над вулицями Парижа, якийі виконує красиві піруети в польоті.

The London Heist. Відчуйте себе учасником кримінального світу. Ви прокидаєтесь в підвалі, а на вас дивиться лисий "громила ", від якого не знаєш чого очікувати…

Final Fantasy XIV. Нові можливості і нові відчуття від всіма улюбленої гри, в яку граємо десятиліття. Насолоджуйтеся прекрасними краєвидами та унікальними квестами.

І це лише мінімальна частина того, що можна розповісти про надзвичайно цікавих іграх для PS VR. Серед них головоломки, пізнавально-дослідницькі, розслаблюючі, багатокористувацькі і багато інших. Чекаємо виходу шолома!

Наступна публікація