RBK Games: Стартрек отримав нове втілення Реклама

RBK Games: Стартрек отримав нове втілення

У липні 2016 року розробник RBK Games випустив гру "Стартрек: чужа земля". 

Реліз сюжетно пов'язаний з відомою медіафраншизою. Браузерна стратегія гармонійно доповнить фантастичний всесвіт.

Всесвітньо відомим Зоряний шлях став у вересні 1966 року. Саме тоді захопленим глядачам був презентований "Зоряний шлях: оригінальний серіал". Наступні 50 років пройшли під знаком широкої популярності медіафраншизи. 

25 липня українські фанати кіноепопеї зможуть зануритися в світ гри, що отримала назву "Стартрек: чужа земля". Це класична стратегія з властивою подібним проектам внутрішньо економікою і "політикою": в рамках гри необхідно буде змагатись за сфери уваги і за ресурси. 

"Стартрек: чужа земля" пропонує гравцеві самостійно вирішити, чию сторону він обере: Об'єднаної федерації землян і жителів планети Вулкан або Клінгонської імперії, що має намір завоювати всі навколишні території. Основні відмінності між фракціями — технології і типи космічних кораблів. 

RBK Games зробили гру повністю збалансованою. Це означає, що жодна зі сторін не має економічної чи стратегічної переваги на перших стадіях гри. Флот може складатися із 6 кораблів. 

Ігровий світ складається із 22 областей, кожна з яких містить до 15 планетних систем. Регіони підпорядковуються одній із фракцій або є нейтральними. 29 липня починають діяти спеціальні внутрішньоігрові пропозиції, які дозволяють купувати нові бойові кораблі. 

Контакти: 

Артем Дяченко — директор з маркетингу RBK Games

ad@rbkgames.com

ad@rbkgames.com

Відео можна переглянути за посиланням

Наступна публікація