#RIPInstagram. Юзери обурилися через майбутні зміни у соцмережі

#RIPInstagram. Юзери обурилися через майбутні зміни у соцмережі

Соцмережа зміниться / Фото: Getty Images

У стрічці новин пости з'являтимуться за новим принципом.

Популярний соціальний сервіс Instagram заявив про масштабні зміни, які можуть зробити його схожим на мережу Facebook.

У додатку обіцяють демонструвати юзерам "моменти, які, ми впевнені, для вас найважливіші" із постами, які сортуватимуться відповідно до "вірогідності, що ви будете зацікавлені змістом, вашими стосунками із людиною, яка це запостила та часом публікації".

Однак, фанати додатку занепокоєні, що найбільш уподобані пости будуть у пріоритеті, що перетворить стрічку юзера у невпинну карусель з фотографій Кім Кардашян та інших зірок, пише The Daily Mirror.

Плани керівництва  мережі щодо оновлення вже спричинили обурення юзерів, які створили спеціальний хештег #RIPInstagram (Спочивай з миром, Інстаграм).

Втім, попри невдоволення юзерів, в офіційному повідомленні керівники Instagram переконані, що оновлення додатку дозволить користувачам не проґавити важливі пости.

"Ви будете здивовані, коли дізнаєтесь, що в середньому люди пропускають 70% своєї стрічки. Із розвитком Instagram стало складніше відстежувати фото та відео, якими діляться люди. Це означає, що ми часто не бачимо пости, які є для нас найважливішими", - йдеться у повідомленні.

За словами представників соцмережі, вони планують дослухатися до думок юзерів після нововведення, яке планується у найближчі місяці.

Нагадаємо, що раніше екс-дівчина скандаліста Джастіна Бібера, Селена Гомес стала найпопулярнішою в мікроблозі Instagram. Акаунт зірки налічує 69,5 мільйонів підписників, що перевищує кількість фоловерів Кардашян, Тейлор Свіфт та Бейонсе.

Повʼязані теми:

Наступна публікація