Роботофілія. Учені розповіли про зміну вподобань жінок у сексі з чоловіків на кіборгів

Роботофілія. Учені розповіли про зміну вподобань жінок у сексі з чоловіків на кіборгів

Фото: Getty Images

У найближчому майбутньому жінки надаватимуть перевагу роботам у ролі партнерів

Учені припускають, що у найближчому майбутньому жінки надаватимуть перевагу роботам в ролі партнерів, аніж чоловікам. Про це повідомляє Metro.

За словами науковця доктора Пірсона, менш ніж за два роки більше жінок волітиме мати статеві стосунки з різного виду секс-іграшками аж до роботів, ніж з протилежною статтю.

У своєму дослідженні доктор Пірсон робить декілька припущень стосовно зміни уподобань жінок. Так, він вважає, що до 2030 року більшість людей випробують віртуальний секс.

До 2035 року більшість людей матиме власні секс-іграшки. Крім того, вже 2025 року роботи в ролі статевих партнерів з'являтимуться у сім'ях з високим рівнем доходу, а 2050 року ми спостерігатимемо явище переважання сексу з роботами над сексом між людьми.

Як стверджує доктор Пірсон, така тенденція буде спостерігатися у майбутньому, тому що люди просто хочуть мати секс без клопоту.

Зазначимо, цього тижня також з'явилося відео, поширене користувачем Super Deluxe, яке показує процес створення секс-ляльок.

Нагадаємо, раніше опитування, проведене дослідницькою компанією YouGov, зруйнувало стереотипи про британців. Так, результати показали, що один з п'яти дорослих у віці до 40 років допускає думку про секс, зафільмований на плівку, а 30% стверджують, що фотографувалися оголеними в найінтимніші моменти.

Повʼязані теми:

Наступна публікація