Розробника "яблучних" ноутбуків відмовилися взяти на роботу в Apple Store

Розробника "яблучних" ноутбуків відмовилися взяти на роботу в Apple Store

Фото: Reuters

Apple намагається брати на роботу у фірмові магазини тільки молодих співробітників.

Колишньому провідному інженерові Apple Джону Шейнбергу відмовили в роботі Apple Store через вік.

Про це повідомляє Business Insider.

Шейнберг вийшов на пенсію у 2008 році у віці 54 років, і нещодавно спробував влаштуватися продавцем в Apple Store. Для цього він сходив на групову співбесіду, де разом з кількома десятками молодих кандидатів претендував на посаду працівника Genius Bar — спеціальної секції магазинів для безкоштовних консультацій і технічної підтримки користувачів.

Сам Шейнберг вважає, що зіткнувся з віковою дискримінацією, оскільки Apple намагається брати на роботу у фірмові магазини тільки молодих співробітників.

Джон Кульман Шейнберг відомий тим, що під час своєї роботи в Apple переконав Стіва Джобса перейти з процесорів PowerPC на Intel для ноутбуків MacBook. Він кілька років поспіль очолював секретний корпоративний проект Marklar, покликаний вивчити переваги і недоліки роботи MacOS на архітектурі Intel, після чого керівництво компанії прийняло рішення відмовитися від PowerPC.

Нагадаємо, що раніше відомий блогер Еван Бласс "злив" дату виходу iPhone 7. Про вихід роздрібної версії та презентації моделі він повідомив у своєму Twitter. новий смартфон "яблучників" вже доступний для попереднього замовлення в Україні.

Ірландія звинуватила компанію Apple у несплаті податків на суму 13 мільярдів євро

Ірландія звинуватила компанію Apple у несплаті податків на суму 13 мільярдів євро

Повʼязані теми:

Наступна публікація