Samsung назвала причину вибухів Galaxy Note 7

Samsung назвала причину вибухів Galaxy Note 7

Фото: Reuters

Інженери компанії разом з фахівцями незалежних організацій досліджували понад 200 тисяч пристроїв і 30 тисяч акумуляторів.

Samsung назвала причину самозаймань Galaxy Note 7.

Про це повідомляє "Лента.ру".

В Samsung заявили, що компанія бере на себе відповідальність за те, що не змогла ідентифікувати і усунути можливі проблеми до того, як Galaxy Note 7 надійшов у продаж.

Інженери компанії разом з фахівцями незалежних організацій досліджували понад 200 тисяч пристроїв і 30 тисяч акумуляторів, щоб встановити причину неполадок.

У ході розслідування з'ясувалося, що вони могли бути викликані недоліками проектування акумуляторів і технологічного процесу складання пристроїв.

Як відомо, раніше Федеральне управління авіації США (FAA) попередило пасажирів про небезпеку використання смартфона Galaxy Note 7 на борту літаків через займання пристроїв під час зарядки.

Ряд австралійських авіакомпаній - Qantas Airways, Jetstar, Virgin Australia, Tiger Airways раніше пасажирам заборонили використовувати Galaxy Note 7 на борту через проблеми з акумуляторами смартфонів.

Після гучного скандалу, Samsung Electronics звернулася до власників Galaxy Note 7, закликавши їх не використовувати пристрої і принести їх в сервісний центр для заміни.

2 вересня 2016 року вона оголосила про глобальне відкликання смартфонів Galaxy Note 7, які надійшли в продаж лише в серпні поточного року, через виявлені дефекти акумуляторів.

До моменту оголошення про відкликання Galaxy Note 7 компанія відвантажила близько 2,5 млн цих пристроїв, і оновлені смартфони з новими акумуляторами, стали доступні тільки 19 вересня.

Нагадаємо, у місті Сент Петерсберг штату Флорида загорівся позашляховик після того, як його власник залишив заряджати смартфон Samsung Galaxy Note 7 в авто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація