Шедеври у фокусі Galaxy. Samsung оголосила переможців фотоконкурсу Photographers Award Новини компаній

Шедеври у фокусі Galaxy. Samsung оголосила переможців фотоконкурсу Photographers Award

Фото: Samsung Ukraine

В подарунок кожен переможець отримав флагманський смартфон Samsung Galaxy S7 edge.

Компанія Samsung Electronics Україна оголосила переможців конкурсу фотографій Samsung Photographers Award. У кожній рубриці були відібрані по 10 фотографій, які набрали найбільшу кількість лайків. З них представники експертного журі обрали чотири переможця.

Своїми знімками всіх вразили Андрій Селеверстов, Галина Пустовойт, Віталій Петрик і Тетяна Сивак. В подарунок кожен переможець отримав флагманський смартфон Samsung Galaxy S7 edge.

Для участі в конкурсі потрібно було надіслати знімок, який відповідає одній з чотирьох рубрик. Перша з них - "Знімай в русі" - передбачала фотографії з об'єктами, зображеними в русі. Учасниками рубрики "Відкрий внутрішнього пейзажиста" стали знімки пейзажів, що відкриваються перед очима. Рубрика "Засвіти нічне життя" була присвячена нічним кадрам, а категорія "Здивуй своїм look'ом" стала справжньою знахідкою для любителів селфі.

Фотографії учасників конкурсу оцінювали справжні експерти: фотограф, журналіст, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" на телеканалі "1+1" Дмитро Комаров, фотограф, кінооператор і режисер Дмитро Перетрутов, журналіст, телеведуча Валерія Гузема, а також Саша Ляпота — мобільний фотограф і головний редактор медіагрупи komandda.com.

"Я завжди говорив, що знімає не камера, а фотограф. А щоб зробити шикарну фотографію, не обов'язково потрібен найкрутіший фотоапарат. Головне – почуття кадру і бажання знімати", - зазначає Дмитро Комаров.

За його словами, конкурс мобільного фотографії Samsung 2016 підтвердив, що мобільним телефоном можна зробити справжні шедеври. "Іноді я дивився на знімок, зроблений телефоном Galaxy, і думав: "Ну чому, чим це гірше фотоапарата?", - додає Комаров.

Водночас, як зазначив член журі Саша Ляпота, дуже добре, що такі конкурси почали проводитися не просто ентузіастами, а й великими компаніями. "Фотографія стає ще більш популярною, а головне - люди дізнаються, що фотографувати можна не тільки на дорогі дзеркальні камери з іще більш дорогими склом, а й на смартфон", - говорить Ляпота.

Всього в конкурсі під слоганом "Шедеври у фокусі Galaxy" взяли участь 1 133 мобільних фотографів з більш ніж 3 500 знімками, за які було віддано близько 34 000 голосів. Як зазначають в компанії, конкурсу вдалося викликати величезний резонанс.

Повʼязані теми:

Наступна публікація