Slavpeople платитиме українцям за перегляд ліцензійних фільмів

Slavpeople платитиме українцям за перегляд ліцензійних фільмів

Slavpeople прагне надати українцям законну альтернативу піратським торрент-трекерам і сайтам з "екранками".

Перегляд легального контента на українському мультимедійному порталі Slavpeople.com буде оплачуватися: за активність на сайті відвідувачі отримають бонуси, які можна буде витратити на платні послуги сайту або знижки і призи від компаній-партнерів.

Бонусна програма стала ще одним кроком реалізації місії мультимедійного порталу Slavpeople по формуванню в українських глядачів культури легального перегляду контенту в мережі інтернет. 

За словами організатора проекту Владислава Чушенко, Slavpeople прагне надати українцям законну альтернативу піратським торрент-трекерам і сайтам з "екранками", довівши, що легально дивитися фільми, слухати музику і читати книги в інтернеті можна безкоштовно. А завдяки бонусам — ще й вигідно. 

Портал Slavpeople використовує популярну на Заході модель онлайн-кінотеатру. На сайті в розділі Spmultiplex можна подивитися новинки кінопрокату в хорошій якості, не виходячи з дому. 

Для повного занурення в атмосферу походу в кіно глядачам пропонують переглянути афішу, вибрати потрібний сеанс і купити квитки за символічну плату, а також подивитися трейлери майбутніх кінопрем'єр. Залишиться тільки приготувати попкорн і покликати друзів в свій домашній кінотеатр. Сеанси онлайн-кінотеатру оцінять жителі невеликих міст, куди "добираються" не всі новинки кіно (особливо фестивальні), або ті, хто не зміг потрапити на прем'єру фільму в кінотеатрі і не хоче місяцями чекати його виходу на DVD.

Крім сеансів в онлайн-кінотеатрі на мультимедіа-порталі є розділ Spfilms, де користувачі можуть подивитися кіно безкоштовно. В каталозі — широкий вибір від "золотої колекції" Голлівуду до фільмів останніх років, загалом понад 40 тисяч кінострічок. 

До послуг глядачів — зручна навігація, пошук за жанрами, акторами і режисерами, країною і роком виходу, за популярністю в ТОПі порталу. Весь контент демонструється за угодою з правовласниками і офіційними дистриб'юторами, тому користувачі можуть бути впевнені в якості звуку і відеоряду у фільмі і законності перегляду. А в розділах Spbooks і Spmusic представлена колекція ліцензійних електронних книг і музики.

До захисту авторських прав на Slavpeople ставляться серйозно. Завдяки продуманій системі безпеки і присвоєння кожному користувачеві унікального id фільми і книги з порталу не зможуть безслідно витекти на піратські файлообмінники. Тому правовласники, впевнені в захисті законності перегляду медіапродукту, охоче співпрацюють з порталом. А це означає, що асортимент ліцензійного контенту на сайті Slavpeople дуже широкий. 

Оскільки мета Slavpeople — надати користувачам "весь світ в одному дотику", то бібліотекою медіаконтенту його послуги не обмежуються. На сайті є розділ Spnews, який дозволить бути в курсі важливих подій в Україні і світі. А сторінка Spdiscount допоможе орієнтуватися в світі розваг і акцій, розпланувати дозвілля на уїк-енд і вибрати вигідні пропозиції від партнерів порталу.

Довідка:

Slavpeople — український мультимедійний портал легального контента, який надає користувачам законний доступ до високоякісної медіа-продукції безкоштовно. Компанія першою в Україні запустила формат онлайн-кінотеатру, що показує кіноновинки відразу після завершення прокату в кінотеатрах. Співпрацює з провідними кінодістірібьюторамі, в тому числі з Arthouse Traffic.

Контакти:

Slavpeople

0 (800) 75-70-75

info@slavpeople.com

Наступна публікація