Sony запатентувала контактні лінзи з функцією фотоапарата

Sony запатентувала контактні лінзи з функцією фотоапарата

Фото: ultrahighdefinitionwallpapers.com

Записувати зображення можна буде самими лише очима.

Sony Corporation запатентувала контактні лінзи, що здатні записувати зображення за допомогою моргання. Прилади оснащені модулем бездротового зв'язку.

Останній може забезпечити зв'язок зі смартфоном та вбудованою пам'яттю, яка дозволить зберегти записані дані, керуючим модулем, що відповідає за фокусування і наближення зображення.

Як зазначається, записом і відтворенням можна буде керувати за допомогою моргання. Пристрій сам має визначатиме, чи подає користувач команду або здійснює мимовільне рух повіками.

Цей патент не гарантує створення працюючого прототипу в майбутньому. Втім, ідея подібних контактних лінз швидко стане частиною гонки між технологічними компаніями. У березні Samsung подала заявку на патент для смарт-контактних лінз. Від неї не відстає Google, який також працює над відповідною технологією. В кінці квітня американці запатентували ідею ін'єкційної лінзи для корекції зору, що представляє собою рідкий полімер з електронікою.

Раніше в японському журналі MacFan були опубліковані креслення 5,5-дюймового смартфона Apple наступного покоління, який видання називає iPhone Pro.

Повʼязані теми:

Наступна публікація