Світовий онлайн-рітейлер Amazon запускає програму, яка буде конкурувати з YouTube

Світовий онлайн-рітейлер Amazon запускає програму, яка буде конкурувати з YouTube

Фото: Reuters

Вона дозволить не тільки обмінюватися відеороликами, але і заробляти.

Одна з найбільших у світі по обороту серед продають товари і послуги через Інтернет компанія Amazon запускає нову програму, яка складе конкуренцію YouTube.

Програма під назвою Amazon Video Direct (АVD) дозволить користувачам заробляти гроші від гонорарів, реклами і відео, які вони завантажують. Вона буде створена у вигляді "самообслуговування", повідомляє Business Insider.

Представники Amazon розповіли, що платформа призначена для "професійних" відео, єдина вимога яких, це формат HD і закриті субтитри.

Відео-творці зможуть вибрати, як їх ролики можна переглядати в програмі. Вони зможуть дозволити людям скачати, орендувати, купити або дивитися онлайн їх відео, в залежності від уподобань.

"Вперше, у користувача є можливість "самообслуговування" для відео-провайдерів, щоб отримати до них доступ", - розповів віце-президент Amazon Video Джим Фріман.

Також, Amazon надав користувачам можливість заробляти гроші на своїх роликах через програму "AVD Stars". Вона дасть творцям відео частку від 1 млн дол на місяць за те, що ті залучать клієнтів з їх назвою.

Amazon буде віддавати творцям відеороликів щомісячний бонус від одного мільйона доларів свого місячного фонду, заснованого на Top 100 avd. титулів у прем'єр - відео, в доповнення до будь-якої іншої дохід заробив. Таким чином, всі хто використовує в своїй назві та описі відео AVD, автоматично беруть участь в отриманні бонусів. Перший такий розподіл буде проходити з 1 по 30 червня.

Amazon також співпрацює з видавництвами та інформаційними організаціями, щоб зробити свій контент доступним для перегляду на Amazon Video.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація