У США музей Голокосту і кладовище просять відвідувачів не грати в Pokemon Go

У США музей Голокосту і кладовище просять відвідувачів не грати в Pokemon Go

Фото: Reuters

Протягом останніх днів гра Pokemon Go отримала вірусну популярність.

Меморіальний музей Голокосту у Вашингтоні звернувся до відвідувачів з проханням не грати в гру Pokemon Go на своїх смартфонах на території музею.

Про це пише ВВС.Russian.

Нині музей намагається зрозуміти, як видалити свою локацію з гри.

Сусіднє Арлінгтонське військове кладовище звернулося до відвідувачів з аналогічним проханням.

Pokemon Go - онлайн-гра для смартфонів з геолокацією і доповненою реальністю. Учасники гри повинні виконати ряд інтерактивних завдань по карті прилеглої місцевості: наприклад, перевести покемона через дорогу, для чого користувачу потрібно перетнути реально існуючий пішохідний перехід зі смартфоном в руках.

Протягом останніх днів гра Pokemon Go отримала вірусну популярність.

Розробники Pokemon Go попереджають, що необхідно виконувати завдання так, щоб не піддавати себе ризику, проте соціальні мережі переповнені історіями про людей, які встигли за минулий вікенд врізатися в стовп, впасти на нерівному місці і навіть втратити роботу через пристрасть до нової гри.

Деякі гравці в Pokemon GO так зосереджуються на ігровому процесі, що перестають помічати навколишній світ. Один з перших нещасних випадків, пов'язаних з грою, був зафіксований в США вже через півгодини після виходу програми в App Store: користувач Reddit, захопившись, не помітив у себе на шляху рівчак, впав і пошкодив ногу. Пояснюючи те, що трапилося лікарям, він вирішив розповісти, що отримав травму, вигулюючи собаку. Покемони, заховані у важкодоступних місцях, призводять і до несподіваних знахідок. Так, у штаті Вайомінг підліток шукав в річці водяного покемона і виявив труп.

Нагадаємо, що гра Pokemon GO офіційно вийшла тільки в США, Австралії та Нової Зеландії.

Додаток поки не запускають в інших країнах, побоюючись навантаження на сервери.

Але жителі Канади вже придумали спосіб грати в Pokemon GO не використовуючи додаток: вони малюють і імітують гру. 

Нагадаємо, що раніше в Японії вулиці заполонили більше тисячі покемонів Пікачу. Захід об'єднав понад тисячі людей, переодягнених у костюми персонажа з популярної гри.

Повʼязані теми:

Наступна публікація