У США почали вибухати пральні машини Samsung

У США почали вибухати пральні машини Samsung

У США почали вибухати пральні машини Samsung

Фото: CNN

Моделі техніки не уточняються. 

Комісія США з безпеки споживчих товарів попередила користувачів пральних машин Samsung про можливі вибухи. Моделі техніки поки не уточняються, але вказано, що вони були випущені з березня 2011 до квітня 2016 року.

Користувачам пральних машин  Samsung порадили використовувати режим делікатного прання, пише CNN. Згідно з повідомленням, менша швидкість барабану зменшує ризик серйозних пошкоджень.

Зазначається, що про несподівані вибухи пристроїв під час прання повідомили власники машин з Техасу, Джорджії та Індіани. За словами однієї жінки, її пральна машина пробила стіну гаража. Інший постраждалий повідомив про гучний шум, який нагадував вибух бомби.

У позові, поданому до федерального суду штату Нью-Джерсі, повідомляється, що компанія Samsung спробувала знищити всі докази несправності своєї продукції.

Окрім того, під час судового процесу представники компанії відмовилися від будь-яких коментарів. Вони сказали, що співпрацюють із владою США, щоб вирішити проблему. Одним з аргументів було те, що за період від 2011 року власники машинок безліч разів використовували техніку без інцидентів.  

Нагадаємо, раніше Американське відомство із захисту прав споживачів офіційно відкликало смартфони Samsung Galaxy Note 7 через загрозу вибуху або займання його батарей. Як повідомили представники компанії, це стосується приблизно мільйона смартфонів. Власникам дефектних гаджетів повернуть гроші або безкоштовно дадуть нові смартфони.

Повʼязані теми:

Наступна публікація