Учені розповіли, скільки жінок отримують оргазм під час пологів

Учені розповіли, скільки жінок отримують оргазм під час пологів

Фото: constative.com

Дві частини мозку, які стають активними під час оргазму, також задіюються під час больових відчуттів.

6% жінок мають оргазм під час пологів. Таких висновків дійшли науковці у дослідженні, проведеному Positive Birth Movement та Channel Mum. Про це повідомляє Independent.

Дослідження показало, що дві частини мозку, які стають активними під час оргазму, також задіюються під час больових відчуттів. Однак, взаємозв'язок між оргазмом і пологами досі оскаржується вченими.

Зазначимо, за даними дослідження, опублікованого в 2013 році, лише 0,3% жінок мали оргазм під час пологів. Поки що невідомо, через що цифра підскочила аж до 6% за три роки. Можливо, учені використали новий, більш точний метод дослідження. Або жінки стали відвертіше розповідати про свої відчуття під час пологів.

"Це стимуляція родового каналу, стимуляція шийки матки, піхви і клітора і маткових скорочень. Багато жінок говорять, що під час сексуальних оргазмів скорочення матки приносить задоволення", - розповів професор психології в Університеті Рутгерса Баррі Комісарук.

За словами професора, задоволення та біль залежить від багатьох факторів. Оскільки люди мають різні больові пороги, не можна узагальнити, чому хтось відчуває оргазм під час пологів, а інші – дикий біль.

Нагадаємо, раніше учені провели дослідження, яке нарешті відповіло на одвічне запитання: чи має значення розмір пеніса? Результати опитування свідчать про те, що це залежить від місця проживання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація