Учені пояснили, коли чоловікам найкраще займатися сексом

Учені пояснили, коли чоловікам найкраще займатися сексом

Фото: africangossipcenter.com

Дослідник Стівен Джей Вінтерз розробив діаграму, на якій показав коливання рівня вироблення тестостерону у чоловіків впродовж дня.

Учені дізналися, який "ідеальний час" для чоловіків, щоб займатися сексом. Дослідник Стівен Джей Вінтерз з університету Луїсвілля розробив діаграму, на якій показав коливання рівня вироблення тестостерону у чоловіків впродовж дня.

Так, найвищий рівень вироблення тестостерону припадає на час між 4 та 8 годину ранку, досягаючи піку о 7 ранку. Це пояснює явище ранкової ерекції. Крім того, сексологи вважають, що це найкращий час, аби насолодитися швидким сексом.

Високий рівень тестостерону дає чоловіку більше енергії, тому він може довше займатися коханням.

За словами експерта із сексуального здоров'я та благополуччя Саманти Еванс, завдяки кільком хвилинам ранкового сексу люди виглядають молодше, а їхній настрій поліпшується.

"Чоловіки накопичують тестостерон під час сну і коли вони прокидаються, то три години переповнені тестостероном", - додала вона.

Однак, якщо чоловік полюбляє післяобідню насолоду, то це тому, що приплив тестостерону припадає на першу годину дня. Проте, рівень тестостерону у чоловіків знижується між 8 та 10 вечора.

Нагадаємо, раніше вчені дізналися ідеальний розмір пеніса та зріст чоловіка. Дослідники з Чепменського університету (США) визначили, яка ж статура чоловіків приваблює жінок найбільше.

Повʼязані теми:

Наступна публікація