Українські айтівці здобули престижну бізнес-нагороду Stevie Awards

Українські айтівці здобули престижну бізнес-нагороду Stevie Awards

Фото: reboundmobile.com

IT-компанія з України була визнана в своїй номінації найкращою в Європі.

Українська IT-компанія Clickky одержала звання організації, що найшвидше розвивається в Європі.

Журі міжнародної премії Stevie Awards виділила одеську компанію з-поміж інших, зокрема іспанської і турецької IT-компаній, повідомляє Аin.

У номінації Fastest-Growing Company of the Year – in Europe журі оцінювало зростання доходів, прибутку, збільшення кількості співробітників та розвиток компанії та її продуктів загалом.

Українська IT-компанія Clickky з 2013 року розробляє автоматизовану платформу з просування мобільних додатків. Автори розслідування The Dealbook of Ukraine раніше визнавали цю організацію такою, що має найбільші іноземні прибутки серед українських компаній.

Як повідомляється на сайті самої організації, кількість їхніх співробітників зросла до 80 осіб та всього вони відкрили 5 офісів у чотирьох країнах.

До слова, Stevie Awards — це серія премій, якими відзначають різноманітні досягнення в бізнесі. Її заснував Майкл Галлахер, американський бізнесмен.

Цьогоріч на участь у конкурсі було подано понад 3800 заявок від учасників з понад 60 країн. Найбільше золотих нагород, тобто перших місць, одержали корейці.

Портрет айтішника

Портрет айтішника

Портрет айтішника

Як повідомлялося раніше, успішні українські айтівці із США допомагають військовим в зоні АТО. Попри кризу комп'ютерні генії продовжують інвестувати в батьківщину.

Успішні українські айтішники із США допомагають військовим в зоні АТО

Успішні українські айтішники із США допомагають військовим в зоні АТО

Повʼязані теми:

Наступна публікація