В Україні створили перший електромобіль

Synchronous було офіційно презентовано на щорічній екологічній конференції в Монако.

В Україні створили перший вітчизняний прототип електрокару.

Про це йдеться на сайті компанії-розробника "Electric Marathon International".

Як зазначається, український електромобіль отримав назву Synchronous.

"Synchronous – це особливе й незвичне, нестандартне рішення в світі електричних автівок. Яскравий корпус, екологічно чисті матеріали мають зробити з нього символ нової ери пасажирського перевезення", - йдеться у повідомленні.

У компанії повідомляють, що Synchronous було офіційно презентовано 6 квітня у Монако на 11-й щорічній конференції щодо екологічного транспорту й відновлюваних джерел енергії EVER 2016.

"Інноваційний електричний двигун, сонячні панелі на даху, нові інженерні рішення повинні зробити пересування на цій автівці найкомфортнішим. Панорамне тоноване вікно й зовнішній вигляд, що нагадує середньовічні карети, дозволяють Synchronous стати ідеальним засобом пересування в місті у якості таксі, шатла для готелів та екскурсійного авто", - заявили у компанії.

Нагадаємо, що український школяр винайшов унікальний спосіб виробляти дешеву електроенергію.  Десятикласник із Олександрії Кіровоградської області Самуїл Кругляк пропонує добувати електроенергію з іонізованої хмари за рахунок сильного електричного поля, яке випромінюватиметься іонізуючою вежею. Серед іншого ця електроенергія буде дешевою: один кіловат коштуватиме всього три копійки. Проект українця здобув бронзу на Олімпіаді геніїв у США.

Повʼязані теми:

Наступна публікація