Вчений з Італії розробив "дієту щастя"

Ілюстрація© samo-razvitie.info
Наука та IT 18 вересня, 2011, 12:10 6688 3
Додати до обраного
Запорука гарного настрою криється в "правильній їжі", яка містить амінокислоту триптофан. Такі продукти, як правило, антідієтичні.

Вчений Лука Пассамонті з університету Катандзаро, Італія, визначив список продуктів, які дозволяють подолати роздратування і гнів. Це шоколад, ікра, а також молоко, сир, м'ясо птиці, свинина і яловичина, горіхи.

Як повідомляється, досліднику вдалося науково довести, що запорука гарного настрою криється в "правильній їжі", яка містить амінокислоту триптофан. Такі продукти, як правило, антідієтичні.

Проте Пассамонті наполягає, що кожна людина повинна вживати щодня не менше 350 грамів "оптимістичних" продуктів. Це допомагає уникати стресів, знижує агресивність, дозволяє контролювати гнів і негативні емоції.

Вчений переконаний, що "триптофанова дієта" здатна лікувати психологічні захворювання, такі як депресія та схильність до суїциду.

При цьому Пассамонті не пропонує компроміс: як зберегти піднесений настрій і фігуру. Вчений не сумнівається, що худі люди зліші, ніж товсті, через брак триптофану.

Читайте також:

Вчені розробили "Інтернет-дієту" для залежних від технологій людей

У людей, які сидять на дієті, мозок починає пожирати сам себе

Після 30 років дієти вже не допомогають

Щоб позбутися зайвої ваги, дієтологи радять обідати голяка

Дізнавайтеся головні новини першими — підписуйтесь на наші push-сповіщення.
Обіцяємо повідомляти лише про найважливіше.

Відправити другу Надрукувати Написати до редакції © За матеріалами УНІАН / А.К.
Побачили помилку - контрол+ентер
Наука та IT 18 вересня, 2011, 12:10 6688 3
Додати до обраного
Останні Перші Популярні Всього коментарів: 3
Вибір редакції