Витончений стиль: кращі ультрабуки і легкі ноутбуки Реклама

Витончений стиль: кращі ультрабуки і легкі ноутбуки

Фокус уваги покупців ноутбуків поступово зміщується від класичних лептопів до компактних і легких гаджетів. Давайте розглянемо найактуальніші на даний момент моделі ультрабуків і компактних ноутбуків.

Що змушує покупців вибирати компактні і легкі ноутбуки? По-перше, дизайн: вони справляють більш приємне візуальне враження, ніж лептопи в класичних корпусах. По-друге, завдяки легкості і тонкому корпусу ультрабуки і компактні ноутбуки мобільніші, а потужний акумулятор дозволяє використовувати їх де завгодно, не турбуючись про наявність розетки поблизу. Ми розповімо про найбільш популярні серед відвідувачів інтернет-магазину "Фокстрот" моделях ультрабуків і тонких ноутбуків.

Бюджетний клас

В бюджетній категорії найбільшим попитом покупців користується ноутбук HP ProBook 430 13.3AG в модифікації N1B06EA. Цей легкий (вага моделі — 1,5 кг) і компактний гаджет (діагональ екрану — 13,3 дюйма) стане оптимальним вибором для невимогливих користувачів, що цінують мобільність. Літій-іонний акумулятор ємністю 44 Втч забезпечить до 8,5 годин роботи без підзарядки.

HP ProBook 430 13.3AG N1B06EA працює на базі 2-ядерного процесора Intel Core i3 (модель 6100U) з тактовою частотою 2,3 ГГц, має 4 ГБ оперативної пам'яті і HDD-диск на 500 ГБ. Із приємних бонусів відзначимо наявність сканера відбитка пальця і вологозахищений корпус.

Преміум-клас: потужні і функціональні

Незважаючи на компактність, ультрабуки не поступаються в продуктивності класичним лептопам. Одна з таких моделей — ASUS ZenBook Pro UX501VW в конфігурації FJ006T.

15,6-дюймовий сенсорний дисплей має дозвіл UltraHD (3840×2160p). Щільність зображення цього ультрабука досягає 282 PPI — більше, ніж у багатьох смартфонів! Матове покриття дисплея запобігає появі відблисків с будь-якого боку, а завдяки високій яскравості (282 кд/м2) і контрастності (949:1) картинка виглядає живою і природною. Встановлений датчик освітленості, що автоматично регулює яскравість екрану в цілях енергозбереження.

Завдяки потужному процесору Core i7 6700HQ з частотою 2,6 ГГц і дискретної відеокарти nVIDIA GeForce GTX 960M найвимогливіші до графіку і ресурсів комп'ютера програми та ігри (включаючи 4К) на цьому ультрабуці буквально літають. А перевантажити ОЗУ об'ємом 16 ГБ практично неможливо.

Ультрабуки-трансформери

LENOVO YOGA 500-15 80N600BBUA — тонкий і стильний лептоп-трансформер, який підкреслить вашу індивідуальність. Поворотний дисплей дозволяє в лічені секунди перетворити його в консоль або планшет без від'єднання від клавіатури. Але здатність до перетворень — не єдиний плюс моделі.

Незважаючи на те що ноутбуки LENOVO серії YOGA 500 — одні з найдоступніших трансформерів на ринку, вони відрізняються хорошою автономністю (до 8 годин роботи без підзарядки), наявністю ряду корисних інтерактивних додатків, високою якістю картинки і чудовими стереофонічними динаміками, що видають гучний і об'ємний звук.

Наступна публікація