Як встановити Pokemon Go в Україні. Покрокова інструкція

Як встановити Pokemon Go в Україні. Покрокова інструкція

Фото: Reuters

ТСН.ua зробив покрокову інструкцію, як встановити Pokemon GO в Україні на iOS та Android.

6 липня японська компанія Nintendo випустила Pokemon GO - гру з елементами доповненої реальності, яка працює в смартфонах на iOS та Android. Додаток пропонує шукати і приручати покемонів, захованих в реальному світі.

Доповнена реальність застосовується в іграх вже кілька років, але Pokemon GO, здається, влаштувала революцію: додаток б'є рекорди популярності, а гравці не можуть відірватися від пошуку покемонів навіть на побаченнях, на акціях протесту або під час пологів.

Спочатку гра була доступна в США, Австралії та Нової Зеландії. У компанії не стали запускати гру одразу на весь світ, передбачивши величезне навантаження на сервери. Але в середині липня японська компанія таки розширила географію і Pokemon GO з'явилася в деяких країнах Європи.

В Україні офіційного релізу ще поки не було, проте це не заважає українським користувачам обходити обмеження та інсталювати іграшку. Якщо ви ще не ловите покемонів, ТСН.ua зробив покрокову інструкцію, як встановити Pokemon GO в Україні на iOS та Android.

 

ЯК ВСТАНОВИТИ POKEMON GO НА ANDROID

 

Користувачам Android встановити Pokémon GO набагато легше, ніж користувачам iOS. Але про них ми розповімо нижче. Юзерам Android всього лише знадобиться дозволити в налаштуваннях свого гаджета установку додатків з невідомих джерел, а потім завантажити та встановити файл.

Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua

Будьте уважні, тому що величезна популярність гри призвела до того, що вже почалося поширення файлів, заражених вірусом. Тому завантажуйте APK-файл тільки з перевіреного ресурсу, наприклад, цього. Також хочемо вас попередити про те, що не всі телефони зможуть потягнути іграшку, тому на деяких гаджетах були помічені підвисання.

Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua
Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua

 

ЯК ВСТАНОВИТИ POKEMON GO НА IOS

 

Щоб встановити Pokemon GO на iOS, користувачам епплівських гаджетів доведеться зробити трохи більше дій і завести собі новий Apple ID* – американський, австралійський або новозеландський. Ми перевіряли на американському (бажано зробити це перед установкою).

Перед тим, як встановлювати Pokemon GO необхідно в Google написати наступну фразу "pokemon go apple store", пошуковик одразу ж запропонує перейти до магазину додатків, щоб встановити гру.

Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua

Під час переходу ви побачите повідомлення про те, що в українському магазині об'єкт недоступний і запропонує вам його змінити на американський або будь-який інший, в якому додаток доступний.

Перейшовши, наприклад, до американського App Store, вам буде запропоновано встановити додаток. Далі потрібно буде увійти в свій новостворений американський Apple ID, і іграшка інсталюється. Після цього можна знову змінити фейковий Apple ID на свій реальний.

Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua
Скріншот гри. / Фото: ТСН.ua

Зверніть увагу: коли гра стане доступна офіційно, доведеться видалити Pokémon GO, а потім знову встановити її вже під своїм обліковим записом. При цьому ваш прогрес не повинен обнулитися, так як він зберігається на серверах гри.

 

*Коли будете створювати фейковий Apple ID, попередньо потрібно буде завести пошту в Gmail або будь-якому іншому поштовому сервісі (сюди прийде підтвердження створення ID) і придумати собі будь-яке ім'я. Так само вам знадобитися будь-яка американська адреса та телефон (ми вибирали адресу ресторану Макдональдс на Манхеттені).

Також потрібно вказати зіп-код (поштовий індекс). Вбивши адресу Google з приставкою zip, ви отримаєте правильний поштовий індекс. Після цього ви зможете завершити реєстрацію і після підтвердження, яке прийде на пошту, у вас з'явиться американський Apple ID.

 

Як світ божеволіє від іграшки Pokemon GO. Відеоінфографіка

Як світ божеволіє від іграшки Pokemon GO. Відеоінфографіка

Повʼязані теми:

Наступна публікація