YouTube презентує власні серіали

YouTube презентує власні серіали

Фото: Reuters

Шоу будуть доступні тільки передплатникам сервісу YouTube Red з 10 лютого.

Відеосервіс YouTube оголосив про прем'єру власних програм, серіалів і повнометражних фільмів, в яких знімуться популярні відеоблогери.

Виробництво власних серіалів і фільмів - частина стратегії YouTube щодо залучення користувачів до свого платного сервісу YouTube Red.

Якщо раніше YouTube намагався залучати платних користувачів за допомогою зірок шоу-бізнесу, то тепер сервіс робить ставку на YouTube-знаменитостей.

Також у лютому планується прем'єра документального шоу "Подорож на острів єдинорогів" Лілі Сінгх (близько 8 млн передплатників). Крім того, сервіс викупив права на один з фільмів компанії DreamWorks Animation.

Виробництво власних шоу - стратегія, поширена серед різних онлайн-кінотеатрів. Наприклад, сервіс Netflix кілька років тому зняв власне продовження популярного серіалу Arrested Development.

Протягом останніх років YouTube послідовно вживає заходів щодо монетизації сервісу та залучення користувачів на платній основі.

Шоу будуть доступні тільки передплатникам сервісу YouTube Red з 10 лютого.

Нагадаємо, що раніше YouTube запустив новий сервіс YouTube Music, заснований на пошуковику Google.

YouTube Music можна буде користувати як безкоштовно, так і в рамках нової платної підписки YouTube Red, яка відключає рекламу. Ліцензія YouTube Music поширюється на приблизно 30 мільйонів композицій.

В базу включені музичні альбоми, сингли, відеокліпи, а також концертні записи та караоке. Додаток не дублює функціонал Google Play Music - він не дозволяє створювати списки відтворення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація