150 обурених десантників вимагають пояснень, чому Міноборони раптово визнало їх "неблагонадійними"

150 обурених десантників вимагають пояснень, чому Міноборони раптово визнало їх "неблагонадійними"

Десантник опинився у "чорному списку" Міноборони

Бійці, які потрапили у чорний список, закликають чиновників переглянути своє  рішення, інакше погрожують бунтом.

Півтори сотні військовослужбовців із 95-ї аеромобільної бригади Міноборони визнало "неблагонадійними" і розформовує бійців  по інших частинах. Обурені десантники запевняють, що в жодних порушеннях дисципліни їх не звинувачували, йдеться в сюжеті ТСН. 19:30.

Десантник 95-ї  аеромобільної бригади Сергій Сєров приїхав із зони бойових дій у відпустку, щоб побачити рідних, проте замість радіти боєць нервується. 

"Нас передислокують по інших частинах, по інших містах, але я не хочу там служити, я призивався для того, щоб захищати Україну, а не сидіти в тилу", - каже військовий.   

В іншу військову частину його переводять з поміткою в особовій справі "неблагонадійний". У цей список він потрапив разом із півтораста військовослужбовцями 95-ї аеромобільної  бригади.  Їх Міноборони визнало такими, що не можуть брати участь в АТО за морально-діловими та професійними якостями.

Ксерокопію  телеграми Сергію дали у військовій частині. Як потрапив у чорний список -  десантник не розуміє. Навідник БТРа, мобілізований ще у березні, не раз ризикував життям, звільняв Слов'янськ. Порушень дисципліни, каже, не було.

Міноборони визнало військових 95-ї аеромобільної бригади "неблагонадійними"

Міноборони визнало військових 95-ї аеромобільної бригади "неблагонадійними"

Дружина Сергія  обурюється, спочатку її чоловіка зганьбили, тепер ще й передислоковують у військову частину на Закарпатті.

За що така дяка від  держави, не розуміють і інші десантники. Вони вже записали спільне звернення до військових чиновників з вимогою пояснити, чому їх визнали "неблагонадійними".

Своєю чергою, керівництво 95-ї окремої аеромобільної бригади у неділю ТСН коментарів не дало, бо вихідний, а десантники, які потрапили у чорний список, закликають Міноборони переглянути своє  рішення, інакше погрожують бунтом.

Як вже раніше повідомлялося, у Миколаєві жінки бійців АТО два дні блокували пожвавлену трасу

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова

Повʼязані теми:

Наступна публікація