62-річний мер Глухова одружується на екс-депутатці з Києва

62-річний мер Глухова одружується на екс-депутатці з Києва

Фото: Facebook / Ганна Гопко

Весілля не буде гучним, а пара каже про правдиве кохання.

Нащадок відомого дореволюційного роду 62-річний Мішель Терещенко одружується. Міський голова Глухова обрав собі за дружину колишню депутатку Київради Олену Єскіну, яка на 24 роки молодша за нього, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Її він лагідно називає "Льолею", а вона його "Мішкою". Закохалися вони півтора року тому. Останній рік живуть на два міста – Олена у столиці, а Мішель у Глухові. Бачаться переважно на вихідних.

Міський голова Глухова Мішель Терещенко одружується на колишній депутатці Київради

Міський голова Глухова Мішель Терещенко одружується на колишній депутатці Київради

Мішель Терещенко народився у Парижі. В Україну, де жили його відомі предки, уперше як турист приїхав 1994 року. А 13 років тому переїхав до Глухова назавжди. Започаткував свій бізнес – кілька фірм, які займаються переробкою льону та конопель. А потім і очолив місто – переміг на виборах мера восени 2015 року. "Я нащадок дуже багатих людей. Але я сам не багатий. Бо революція була. Я звичайний, як у Франції кажуть, середній клас", - пояснив він.

Після весілля чоловік планує будувати новий красивий будинок у Глухові, а також подбати про житло в Києві. Про спільних дітей майбутнє подружжя лише мріє. Наразі ж доглядають Вівьєна – йоркширкського тер'єра. Олена ще не вирішила, чи братиме чоловікове прізвище. "Ми не планували гучного весілля. Тому у нас буде вечеря для близьких друзів, і вінчання у Володимирському соборі", - розповіла вона.

На весіллі, крім українских друзів, будуть мати Мішеля, його син і донька від першого шлюбу. Після церемонії подружжя на два тижні поїде на море.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня

Повʼязані теми:

Наступна публікація