Абромавичус розповів, куди його вже запросили на роботу

Абромавичус розповів, куди його вже запросили на роботу

Айварас Абромавичус / Фото: УНІАН

Однак міністр хоче взяти паузу і провести час із сім'єю.

Голова Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус вже отримує запрошення на нову роботу після заяви про відставку.

Про це він сказав в інтерв'ю виданням Delfi і газеті Eesti Pаevaleht

"У мене вже є кілька пропозицій із дуже різних напрямів від антикорупційних організацій до інвестиційних. Але я на цьому етапі хотів би взяти паузу і подивитися, що буде. Хочу трохи більше часу провести з сім'єю", - розповів міністр.

Він також висловив переконання в тому, що Україна обов'язково колись буде в Євросоюзі, однак попередив, що це станеться нешвидко.

"Моє досить резонансне рішення про відставку якраз має в результаті вплинути на те, щоб українські політики опам'яталися, що все-таки їх обирав народ, що потрібно працювати на людей, а не на себе. І що реформи потрібно робити швидше. І краще. Тому що час збігає, підтримка народу мінімальна. Потрібно повернути довіру народу. І з новим кредитом довіри й ентузіазмом доробити те, що вже розпочато", - сказав Абромавичус.

3 лютого глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус заявив про свою відставку. Причиною звільнення він назвав різку активізацію блокування будь-яких системних реформ і нав'язування сумнівних особистостей в команду. Зокрема, він звинуватив першого заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка у лобіюванні своїх людей на високі посади в держкомпаніях і на крісло заступника міністра.Документів із доказами злочинних дій провладного депутата, каже міністр, вистачає.

Повʼязані теми:

Наступна публікація